Soul Body Fusion ® is het samensmelten van Ziel en Lichaam

Jouw werkelijke essentie van wie jij in wezen bent, wordt één met jouw lichaam

Soul Body Fusion ® is een bijzondere en krachtige energetische techniek.

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt jouw hoogste en puurste vorm van jouw zijn (ziel) meer geïntegreerd in jouw lichaam. Tijdens een Soul Body Fusion sessie gebeurd er innerlijk veel. Dit kan je waarnemen. Sommige mensen voelen niets, maar op een later tijdstip nemen ze wel positieve veranderingen in hun leven.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid.

 

Als Soul Body Fusion ® gecertificeerd beoefenaar, faciliteer ik het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion ® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

 

Er zijn 2 mogelijkheden om een Soul Body Fusion ® sessie te ontvangen.

  1. Online - 30 minuten - Na een korte kennismaking ontvang je een korte uitleg. Daarna ga ik de intentie neerzetten en ontvang je 2 keer 10 minuten Soul Body Fysion ®. De laatste 5 minuten zijn voor het bespreken van gewaarwordingen.

  2. In praktijk Essentia in Wijchen - 45 minuten - Tijdens een fysieke Soul Body Fysion ® sessie, houd ik je handen vast en als het nodig is zet ik mijn voeten op jouw voeten om goed te blijven aarden.  Net zoals een online sessie ontvang je 2 keer 10 minuten Soul Body Fysion ®. Deze energetische techniek is heel goed te combineren met het fysiek lopen van De weg van de chakra's. ®

 

Investering:

Online - 30 minuten kost - 29 euro

In praktijk Essentia - 45 minuten kost  - 59 euro

In combinatie met het lopen van De weg van de chakra's kost het 89 euro. ( duur 1,5 uur)
De grondlegster van deze prachtige techniek is Jonette Crowley. Zij creëerde de Soul Body Fusion ® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.

meer info:: Soul BodyFysion.nl